ترکیه که به مرکز قهوه در دنیا شهرت دارد، کشوری که با تاریخ کهن و زندگی مدرن امروزی اش گره خورده و قطبی مهم برای دوست‌داران سفر و گردشگری می باشد. مهم نیست که به ترکیه سفر کرده اید یا خیر، در هر دو حالت حتما آوازه طعم دلنشین قهوه ترک به گوشتان خورده است. قهوه، یکی از سوغاتی های خوب ترکیه است که در سراسر دنیا پیدا می شود؛ اما چیزی که نمی توان در هیچ کجا به جز ترکیه تجربه کرد، طعم واقعی قهوه ترک است که از سرو و دم کردن درست قهوه حاصل می‌شود.

با درست کردن یک قهوه ترک عالی سنت و فرهنگ ترکیه را به خانه بیاورید. قهوه های با کیفیت ترک را می توانید در فروشگاه های داخل کشور هم پیدا کنید؛ اما اگر قصد سفر و خرید تور ترکیه را دارید، به هنگام بازگشت، خرید سوغات قهوه تازه ترک را فراموش نکنید.

در ادامه با چگونگی سرو و درست کردن قهوه خوشمزه ترکی آشنا خواهید شد. پیش از اینکه برای درست کردن قهوه ترک آماده شوید، بهتر است کمی در رابطه با سنتی که در پشت آن نهفته شده بیشتر بدانید، چراکه درست کردن قهوه ترک با دانستن تئوری و سنت آن شروع می شود.
در ترکیه، زمانی که به خانه بومیان می روید، اولین چیزی که به شما تعارف می شود، یک فنجان قهوه است.  باید گفت که رد کردن این قهوه اصیل از اشتباهاتی‌ست که نباید در طول سفر به ترکیه انجام بدهید. اگر شانستان خوب باشد، سپس درباره‌ی نوع قهوه از شما سوال خواهد شد، جواب این سوال مربوط به اندازه شیرینی قهوه شماست. اگر این سوال را با کلمه‌ی " ساده " پاسخ دهید یعنی بدون شکر میل می کنید، اگر بگویید قهوه " آز شکر " یعنی قهوه  کم شکر (۱ الی ۲ قاشق چای خوری شکر) میل می کنید و اگر بگویید "شکری"  همانطور که از نامش پیداست یعنی قهوه با شکر زیاد (۳ الی ۴ قاشق چای خوری) می‌خواهید. برای آشنایی با کلمات کاربردی زبان ترکی استانبولی می توانید به صفحه کلمات پرکاربرد ترکی استانبولی رجوع کنید.

قهوه ترک چه در کافه های مشهور استانبول، چه در کافه‌های نزدیک به اماکن دیدنی معروف ترکیه و چه در منزل اهالی محلی ترکیه همراه با آب سرو می شود به این معنا که پیش از آغاز کردن قهوه‌ی خود باید یک جرعه آب سرد بنوشید. یک جرعه از آب قبل از نوشیدن قهوه به شما اجازه می دهد تا مزه خالص و کامل قهوه ناب ترکی را حس کنید. بیشتر مردم ترکیه قهوه را همراه با باقلوای خوشمزه ترکیه، شکلات و یا شیرینی نوش جان می کنند.

جالب است بدانید که در ترکیه هم همانند ایران، اولین فنجان قهوه به نشانه احترام به مسن ترین مهمان داخل اتاق تعارف می شود و رعایت نکردن این موضوع نشان دهنده بی توجهی فرد به بزرگ ترهاست.

به این دلیل که قهوه ترک بسیار گیراتر از قهوه های آماده دیگر موجود در بازار است، معمولا نوشیدن بیشتر از یک فنجان مرسوم نیست.
 مواد و وسایل مورد نیاز برای درست کردن قهوه ترک

چیزهایی که احتیاج دارید تا یک قهوه ناب به سبک ترک‌ها را نوش جان کنی از این قبیل هستند: یک قوری قهوه جوش ترکی (جذوه)، شکر، قهوه ترک و یا پودر قهوه ترک، اگر دانه های قهوه را خریداری کرده اید، باید آن را برشته کنید و سپس کامل به صورت یک دست پودر کنید.
۱. مرحله اول تهیه قهوه ترک

به اندازه ای که می خواهید آب سرد (به ازای هر نفر یک فنجان) در نظر بگیرید.
۲. مرحله دوم درست کردن قهوه ترک | قهوه جوش با حرارت ملایم

 قهوه جوشِ پر از آب را روی اجاق گاز قرار دهید و حرارت گاز را ملایم رو به بالا کنید (فقط تا زمانی که آب به جوش آید).

۳.مرحله سوم | قهوه ترک به ازای هر نفر

زیر گاز را ملایم تنظیم کنید و به ازای هر فنجان ۱ تا۲ قاشق چای خوری پر و یا ۱ قاشق غذاخوری قهوه ترک اضافه کنید. پس از اضافه کردن قهوه آن را هم نزنید، اجازه بدهید تا قهوه خود در آب پخش و در سطح آب شناور شود، هم زدن شما در این مرحله ممکن است باعث گلوله گلوله شدن قهوه در آب شود.

۴. مرحله چهارم درست کردن قهوه ترک | اضافه کردن شکر

بعد از ۱ تا ۲ دقیقه به قهوه خود شکر (در صورت تمایل) اضافه کنید و هم نزنید، با ریختن شکر حرارت گاز را کمی بیشتر کنید تا شکر به خوبی حل شود، ۳ تا۴ دقیقه قهوه را با این حرارت رها کنید.

۵. مرحله پنجم | قهوه را روی حرارت کم، آرام هم بزنید

بعد از اینکه کمی حرارت دید و آب به اندازه کافی گرم شد، شکر حل می شود، حالا با قاشق چند بار قهوه را هم بزنید و سپس حرارت گاز را کم کنید. بعد از چند دقیقه کف روی قهوه را خواهد گرفت (قاشق خود را از قهوه جوش خارج کنید تا به قهوه اجازه دهید کف دار شود).
۶. مرحله ششم درست کردن قهوه ترک | حباب بر روی قهوه ترک

زمانی که اولین حباب را روی کف قهوه خود دیدید، حرارت را باز کمتر کنید و یا قهوه جوش خود را از حرارت مستقیم دور کنید، فراموش نکنید که قهوه نباید زیاد جوش بخورد، حباب های ریز روی کف قهوه کافی‌ست.

۷. مرحله هفتم | ترفند نهایی قهوه ترک

در این مرحله نباید چشم از قهوه بردارید، نگذارید قهوه به سرعت بجوشد و حرارت قهوه به قدری بالا برود که شروع به تند جوشیدن کند، اگر قهوه سریع بجوشد، کف و طعم ناب قهوه را از دست خواهید داد.

هشدار!  نکته درست کردن قهوه ترک خوب در این است که هرگز نگذارید قهوه با سرعت بجوشد، هرقدر غلظت کف قهوه شما بیشتر باشد طعم بهتری خواهد داشت.

هشدار! اگر حرارت قهوه زیاد شد و یا سر رفت، زیر گاز را خاموش کنید و یا قهوه جوش را از روی گاز بردارید.
۸. مراحل هشتم و نهم در سرو قهوه ترک

بعد از اینکه کف روی قهوه بالا آمد به آرامی کف قهوه را با قشق بردارید و داخل فنجان قهوه خوری بریزید، دقت کنید که همه فنجان ها به یک اندازه کف داشته باشند.

۹. سپس دوباره  قهوه جوش را روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه دیگر روی گاز بجوشد. سپس فنجان خود را با قهوه پر کنید.

قهوه شما آماده است

برای دانستن فوت و فن‌های بیشتر چگونگی دم کردن یک قهوه‌ی ناب ترک از مطلب طرز تهیه قهوه ترک نیز دیدن کنید.

با سفر با تور ارزان ترکیه، برای دوستان و بستگان خود بهترین قهوه ترکیه را به سوغات آورید و دررستوران های برتر استانبول، با قهوه ای دلچسب جان را تازه کنید.

 

 

فوت و فن درست کردن قهوه ترک | مثل ترکیه ای ها قهوه ترک درست کنید

سفید کردن دندان‌ها بدون نیاز به دندانپزشک/ با ٧ فرمول طبیعی دندان‌هایتان مثل مروارید می‌درخشد

قهوه ,ترک ,درست ,حرارت ,ترکیه ,یک ,قهوه ترک ,درست کردن ,کردن قهوه ,قهوه را ,و یا

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مطلب آزاد چاپ مقاله وبلاگ به روز و تخصصی ویلاهای ایران و جهان kahrobarpce تخفیف ویژه negineslkavir دشتِ بی فرهنگیِ ما استراتژی اقیانوس آبی 17155503 تجهيزات آزمايشگاه